Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har uppdrag inom landsting, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

Vi strävar efter att ha de bästa lönevillkoren i branschen. Hos oss behöver du inte vänta på lönen, du bestämmer själv om du vill ha det utbetalt efter 1v eller 30 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Givetvis har vi kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension. Det är viktigt för oss att vi följer bemanningsföretagarnas rekommendationer, vilket vi inte tummar på!

Som sjuksköterska/barnmorska/läkare inom bemanning hos Teampartners STHLM AB blir du regelbundet inbjuden till konsultträffar, där du kan träffa våra konsultchefer och andra konsulter. Ett tillfälle att umgås och utbyta erfarenheter! Vi bjuder också in våra konsulter till relevanta föreläsningar, vidareutbildningar och uppdateringar i HLR.

Teampartners STHLM AB erbjuder även extra stöd till de sjuksköterskor/barnmorskor som inte har varit i tjänst på länge.

Hos Teampartners STHLM AB är du som konsult unik!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@teampartners.se eller 076-0601746.